به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر شیری ظهر شنبه در بازدید از پروژه تفریحی توریستی جزیره شادی با اشاره به اینکه دولت در سال های اخیر بر حمایت از بخش خصوصی تاکید فراوان داشته است، اظهار داشت: در سال های اخیر بخش خصوصی با ورود به میدان و اجرای پروژه های ملی و بزرگ قدم در مسیر آبادانی و عمران کشور گذاشته است.
شیری با بیان اینکه اجرای پروژه جزیره شادی، پیشرفت و توسعه استان همدان را به همراه دارد، چرا که یک طرح فرا منطقه ای به شمار می رود، ادامه داد: طرح مطالعاتی پروژه تفریحی توریستی جزیره شادی از سال 87 آغاز و با تملک زمین در سال 88 مراحل احداث این پروژه اجرایی شد.
وی با اشاره به اینکه 12 و نیم هکتار از 20 هکتار زمین مورد نیاز پروژه را شهرداری بهار به صورت رایگان و مابقی را نیز بخش خصوصی تامین کرده است، اظهار داشت: شهرداری در راستای حمایت از بخش خصوصی، توسعه گردشگری و صنعت توریسم در استان، افزایش اشتغال و کاهش بیکاری از دریافت هزینه مجوز های ساخت مراکز تفریحی توریستی گنجانده شده در این طرح خود داری کرده است تا جایی که تا کنون 10 میلیارد تومان به اجرای پروژه یاری رسانده است.
شیری افزود: دستگاه های خدمات رسان شهرستان نیز از کمک ها و همکاری های لازم دریغ نکردند ولی این پروژه در حال حاضر برای اتمام و بهره برداری از فاز های اجرا شده احتیاج به همکاری و حمایت بیشتری از این دستگاه ها دارد.
مدیر فنی مهندسی پروژه جزیره شادی نیز گفت: پیش بینی اولیه اعتبار مورد نیاز پروژه جزیره شادی 17 میلیارد تومان بود در حالی که تاکنون 27 میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده است.
محمدرضا پور پروانه ادامه داد: شرکت جزیره شادی با گذشت 16 ماه از آغاز اجرای طرح اقدام به 46هزار متر مکعب عملیات خاکی، 9400 متر معکب عملیات بتن ریزی، 16 هزار و 40 متر اجرای آبیاری قطره ای، 4 هزار و 630 متر اجرای شبکه زهکشی، 2هزار و 350 متر دیوار بتنی و اجرای 16 هزار و 500 متر فضای سبز نموده است.
وی با اشاره به پیشرفت 35 درصدی پروژه گفت: فاز اول این طرح که شامل کارتینگ، دریاچه یک و نیم هکتاری، کافی شاپ تصفیه خانه است، 95 درصد پیشرفت فیزیکی داشته که در صورت افزایش همکاری دستگاه های خدمات رسان بهره برداری از این فاز در روز های اخیر امکان پذیر خواهد بود.
پور پروانه با بیان اینکه تمام تجهیزات مورد نیاز پروژه خریداری شده است، عنوان داشت: تجهیزات مذکور با اعتباری بالغ بر 26 میلیارد تومان خریداری شده که بخشی از این تجهیزات به علت تحریم های موجود، هنوز وارد کشور نشده است.
وی اعلام داشت: برای تامین برق مورد نیاز این پروژه 9 ژنراتوربرق نیز خریداری شده پتا تامین برق طرح دچار مشکل نشود.
پورپروانه از قبض 120 میلیون تومانی اداره برق برای این طرح خبر داد و گفت: به علت بحران اقتصادی اخیر و حجم بالا و دور از پیش بینی هزینه های پروژه، اگر اداره برق مبلغ موجود را به صورت اقساط از این بخش دریافت کند اجرای فازهای در دست اجرا سریعتر پیش خواهد رفت.
نظر شما